Rabu, 31 Oktober 2012


                                       khasiat dan testimoni pengambilan kopi Super Best Power



”Saya seorang peniaga mee rebus dan telah menghidapi penyakit MIGRAIN sejak 13 tahun yang lalu. Bermacam-macam ubat dan produk kesihatan telah saya cuba namun hanya produk SUPERBEST POWER mampu mengubati penyakit saya. Dengan hanya meminumnya selama 3 hari, penyakit MIGRAIN saya telah sembuh sepenuhnya. Kini saya tidak perlu lagi mengambil sebarang ubat untuk mengubati penyakit saya. Terima kasih SUPERBEST POWER.”

Pak Mat Mee Rebus - 53 Tahun
Pantai Remis


Saya bekerja sebagai kerani. Saya telah menghidap penyakit ASMA lebih daripada 10 tahun. Setelah 10 hari mengamalkan minum kopi ini setiap hari, saya dapati berat badan saya semakin menurun dan menurut suami saya tidak lagi buncit seperti sebelumnya. Penyakit ASMA saya tidak begitu teruk dan SAKIT DADA serta BATUK yang panjang saya telah kurang saya alami. Saya akan terus menggunakan Produk Kopi SUPERBEST POWER ini untuk mengetahui lebih banyak kehebatannya.”

 Hajimah Bte Ahmad - 47 Tahun




”Saya menghadapi masalah RESDUNG, SAKIT URAT & GOUT. Seminggu selepas saya menggunakan Kopi SUPERBEST POWER, penyakit RESDUNG, SAKIT URAT & GOUT yang saya alami semakin pulih. Oleh yang demikian, saya mengambil keputusan untuk menggunakan produk Kopi SUPERBEST POWER.”
 Siti Hajar - 50 Tahun
Kubur Panjang




Saya mengalami PROSTAT dan telah menjalani pembedahan pada tahun 1999. Saya juga mengalami masalah LUTUT, PINGGANG & GASTRIK. Saya mengabil keputusan untuk mencuba produk SUPERBEST POWER ini kerana terbaca satu kisah dimana seorang pesakit PROSTAT telah sembuh sepenuhnya apabila minum kopi ini. Alhamdulillah, setelah 2 minggu saya minum kopi SUPERBEST POWER ini, saya tidak lagi berasa lapar & penyakit GASTRIK saya semakin pulih. Penyakit PROSTAT yang saya alami ini pula menunjukkan perkembangan POSITIF kerana semakin baik.”

 Hamzah Bin Amir - 73 Tahun
Taman Seri Astana Sungai Petani




”Saya yang bekerja sendiri telah mengalami SAKIT MISTERI, di mana perut saya buncit seperti BUSUNG dan tangan saya bengkak sebelah kanan serta tidak mampu untuk BERJALAN. Bermacam kaedah dan rawatan telah saya ambil di Hospital Lati, Hospital Besar Kota Bharu, HUSM Kubang Kerian dan juga HUKM Cheras namun masih belum pulih termasuklah sampai ke sebelah Thailand, namun tiada hasil. Pada suatu malam, saya di datangi oleh seorang Pengarah Urusan Superbest Power(M) Sdn Bhd, En. Kamal Mohd Nor, yang ingin saya mencuba produk beliau. Alhamdulillah, hari ke-5 saya mampu berjalan dan kini sudah mampu untuk berlari. Setinggi-tinggi penghargaan saya ucapkan kepada SUPERBEST POWER kerana telah merawat penyakit saya.”

 Che Daud Bin Che Man
Kg. GuaL Tok Deh, Rantau Panjang Kelantan





”Saya seorang surirumah. Setiap pagi, bangun saja dari tidur saya mengalami KEBAS & LENGUH KAKI. Saya mengambil masa 10 minit untuk mengurut kaki saya sebelum saya boleh berjalan. Pergerakan saya juga menjadi LAMBAT kerana badan saya sering terasa berat. Selepas menggunakan SEKOTAK produk ini, kaki saya tidak lagi KEBAS & pergerakan saya semakin PANTAS walaupun usia saya semakin lanjut. Saya akan terus minum Kopi SUPERBEST POWER ini untuk menjaga KESIHATAN diri saya di masa akan datang.”

 Puan Jumina - 57 Tahun
Taman Sri Putra, Sungai Petani






Anak saya mengalami SAWAN sejak kecil, dari dilahirkan sehinggalah berumur 16 tahun. Bermacam rawatan telah diambil dan kos rawatan telah mencecah lebih dari RM 100,000.00. Setelah diperkenalkan kopi pracampuran SUPERBEST POWER, kini anak saya telah bebas dari penyakit SAWAN yang dialaminya serta mampu untuk membawa motorsikal. Jutaan terima kasih yang tak terhingga saya ucapkan kepada SUPERBEST POWER kerana menyembuhkan anak saya. ( SEMUANYA DENGAN IZIN ALLAH S.W.T )”

 Baderul Hisham Bin Abdul Kadir
Damansara





”Saya mengalami luka ketika membuang AIR BESAR (BUASIR) dan SESUNGGUT sejak berusia 17 tahun lagi. Selepsa mencuba Kopi SUPERBEST POWER sebanyak 3 cawan sahaja, penyakit luka kaetika membuang AIR BESAR pulih sepenuhnya. Kitaran HAID saya kini lebih teratur dan SESUNGGUT yang dialami ketika datang HAID kini telah hilang. Saya mula memperkenalkan Produk SUPERBEST POWER kepada rakan-rakan dan berhajat untuk turut menjadi agen bagi mengembangkan Produk SUPERBEST POWER di Kuala Terengganu.”

 Cik Shamimi - 21 Tahun
Kuala Terengganu.




CEPAT MENGANTUK


 Sebelum ini saya sering rasa mengantuk semasa memandu dan bila pandu untuk jarak jauh saya mesti kena berhenti 2-3 kali untuk rehat sekurang-kurangnya ½ jam, pekena kopi ‘o’ kaw kaw pastu mandi pulak dekat hentian rehat, tapi sama saja mengantuk juga….satu hari tu  saya terbaca dalam surat khabar tentang kopi super best power ni, saya terus beli dan ALHAMDULILLAH lepas kena 1 paket saja kebetulan nak outstation,saya rasa cergas tak ngantuk!!! P ipoh pastu boleh direct ke K.L  pulak…WOW!! Stedy ja bawa keta… memang best kopi super  best power ni…cuba lah!. Baru tau!!

KIR. BALIK PULAU. 017-4456420

RAMAI YANG TELAH SEMBUH DAN SEDANG BERANSUR SEMBUH... ANDA BILA LAGI???.....

Temui kami atau hubungi kami di:-

Premis perniagaan kami:-
No.193B. B.P.V.A. Jalan Sungai Pinang,Balik Pulau 11000 Pulau Pinang

Tel:-  013-441 4918  /  016-547 5799

Email:- qimihaizufi2u@yahoo.com  /  nikbisz@gmail.com

***Harga untuk 1 kotak / papan :- RM25.90













Tiada ulasan:

Catat Ulasan